2020-01-07 415 瀏覽
友人話想依間好耐,但每次walk in 都full所以我地今次一早bk 定佢座大廈入口比較難搵,唔係大街,要轉角入橫巷上到去位置唔多,全full,我地bk 左台先有位主食都可以加$35 轉set 有包有湯有野飲我地兩個女仔叫左兩個set,份量係岩岩好,大食既應該唔夠食先上餐湯同包,忌廉蘑菇湯味夠濃,已經好多菇碎,有口感,但質地就會無甘滑口餐包係好薄身既法包。。好硬,點湯食較好過左陣就上野飲,一上黎真係個蝶豆花layer 好靚,而焙茶個拉花圖案都好出我係點焙茶,茶味夠但唔會苦澀,溝埋奶兩者比例岩岩好可能人手唔夠,上左野飲後大約等15-20 分鐘先上野食份量真係夠女仔食only~三文魚碎都幾多,個汁較稀身但唔會無味,水準唔錯risotto menu 都有寫明飯芯偏硬,所以點既話要留意,我個人胃麻麻地,食左少少已經覺得un 胃,因為菇味係極濃,整體都係濃味同較滯大約九點半已經last order~~我地都唔想食得太飽,所以無再叫其他野食
友人話想依間好耐,但每次walk in 都full

所以我地今次一早bk 定

佢座大廈入口比較難搵,唔係大街,要轉角入橫巷

上到去位置唔多,全full,我地bk 左台先有位

主食都可以加$35 轉set 有包有湯有野飲

我地兩個女仔叫左兩個set,份量係岩岩好,大食既應該唔夠食

忌廉蘑菇湯

餐包係好薄身既法包。。好硬,點湯食較好

蝶豆花白桃乳酸梳打,牛奶焙茶

過左陣就上野飲,一上黎真係

個蝶豆花layer 好靚,而焙茶個拉花圖案都好出

我係點焙茶,茶味夠但唔會苦澀,溝埋奶兩者比例岩岩好

可能人手唔夠,上左野飲後大約等15-20 分鐘先上野食

三文魚菠菜意粉