2024-02-04 339 瀏覽
呢間餐廳大大話話都幫襯左1-2年,每年都食下團年飯,得閒飲下茶,食物一向都唔錯,所以都冇咩特別,最近幾次真係忍無可忍,入面門口接待處既姐姐,態度差到無可接受,打電話嚟問嘢,直程會cut你線,不停同你講話好忙,訂完枱嚟到又係要排隊,早知就早啲嚟排隊啦,成家人有老有嫩喺門口等,入去行過,明明見到人哋有前菜食,到你想點嘅時候就同你講冇係得呢張紙既野食,最後要問咗幾個唔同嘅人先至攞到正常嘅Menu睇一睇,總之就唔想服侍你,三隻套餐是但揀隻唔食你就走咁嘅態度,揀完個套餐又會同你講冇哂,其實入嚟食嘢根本就冇得揀啦,你哋自己安排俾我哋食咩咪食咩囉,冇生意嘅時候,唔好怪人,有客嘅時候係態度咁差,開口埋口都話冇唔得閒好忙,真係忍夠呢間嘢,以後唔會再幫襯。

2024-02-03
45 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
團年飯