2021-10-09 184 瀏覽
對Habitu 一直都係好正面,感覺良好,今次第一次去Yoho mall 嘅Habitu, 真係大失所望,第一,當日其實冇乜客人,但係我哋嘅食物都等咗超耐,起碼20分鐘以上,我哋3個人當傾偈坐喺度等,佢嘅pizza係薄嘅Pizza,應該好脆身,但係佢就偏硬,叫咗一個凱撒沙律,應該最普通最唔會中伏,點知攞到嘅時候已經覺得奇怪咁多芝士係面,攞咗一啲芝士走嘅時候,發覺佢入邊嘅菜全部都係發黃至啡,喺屋企你係絕對唔會再用嘅菜,攞返去廚房,以為佢一定係冇晒羅馬生菜所以碟沙律會搞成咁,點知佢話可以整個一份比我,終於再等20分鐘之後,出嚟嘅沙律一塊啡都冇,咁即係其實佢有新鮮嘅菜響度,但偏偏佢要用晒啲爛嘅菜先,真係好似博下啲客人唔睇就食,我覺得咁樣嘅處理食物態度真係好有問題,破壞晒餐廳Habitu嘅名譽,希望佢哋真係要好好改善

攞咗一啲芝士走嘅時候,發覺佢入邊嘅菜全部都係發黃至啡,