2020-02-01 865 瀏覽
話說今日同朋友去觀塘食晏諗住搵間cafe坐下 係OpenRice 協助下搵到間happiness cafe..一入到去見到裝修都幾特別 佢有少少懷舊既港式風格 但完全唔似cafe..我地一行八人好彩都有位..價錢都算ok..而且午餐加9蚊可以轉特飲 由於有部分人食左野 所以有啲就只係叫野飲 而我叫左個g餐 份量方面女仔嚟講應該岩岩好 但男士應該真係未必夠..牛扒都吾錯 幾淋 好味。另外朋友叫左個豆付沙津...之後啲朋友叫左熱咖啡☕️佢最特別係每一杯既拉花都唔一樣 好有驚喜 我地每次都好期待同會估係咩嚟😝唯一缺點係 佢唔係好似其他cafe禁可以靜靜地傾下計飲下咖啡個種😅😅但如果下次有機會都會再嚟
話說今日同朋友去觀塘食晏

• 美國頂級肉眼扒