2023-12-23
屯市新開左間高級日式燒肉,裝修都幾有feel,果日做完嘢就約左朋友去試下先💎鹽燒特上三角牛小排 $198.0牛肉切得比較薄,所以係燒烤過程中能夠迅速熟透,焦香但有肉汁。牛小排質地非常嫩滑,每一口都充滿了濃郁的牛肉味道。鹽燒的調味簡單,但卻能夠突顯出牛肉的原始風味💎菠蘿漬鑽石和牛胸腹肉$288.0鑽石和牛胸腹肉切片均勻且稍厚,使得在燒烤時能夠保持肉汁的豐富度,質感比較有咬口但完全唔會韌!加上燒菠蘿可以消除肥膩感,增添了一絲清新的風味💎和牛牛舌盛合$288.0盛合提供了三種牛舌,包括角切牛舌、上等牛舌和厚切牛舌。每一種都有其獨特的風味和口感。角切牛舌較為細膩,上等牛舌則帶有一定的嚼勁,而厚切牛舌則更加豐滿多汁,每款都好好食好濃牛味!💎龍蝦尾$258一set有兩大條龍蝦尾,龍蝦好新鮮口感好好,加上炸蒜牛油汁,勁惹味💎和牛壽司$125師傅會係面前炙燒和牛壽司,感覺更加有互動,和牛好柔軟,五成熟啱啱好呢度仲有任添既新鮮沙律,都幾好食!另外呢度都幾多特色飲品,叫左白桃梳打同櫻花抹茶鮮奶,同燒肉都幾夾
💎鹽燒特上三角牛小排 $198.0
💎菠蘿漬鑽石和牛胸腹肉$288.0
💎和牛牛舌盛合$288.0
💎龍蝦尾$258
💎和牛壽司$125
呢度仲有任添既新鮮沙律,都幾好食!