2018-05-16 248 瀏覽
今晚同友人來到DALLOYAU食晚飯,我地叫左set menu share,再叫多個main course同甜品,好滿足首先set menu有前菜生牛肉他他本身我個人唔係太好生牛肉他他,因為唔係間間都做得好食,而且好驚有腥味但因為友人想食,而且見到咁多好評,咁唯有試下啦食落去真係好驚喜,醬汁加埋洋蔥粒十分香同開胃,但又唔蓋左牛肉的甜味!之後staff仲suggest我地可以當sauce咁配薯條食,係另一番風味,好好食!5粒星!主菜有蔬菜酥同法國牧養黃雞食材十分新鮮,黃雞是去幾多次、幾多次都會叫的一道菜,強力推薦之後仲叫左cocktail同甜品,因為happy hour有買一送一優惠,友人好開心而且staff 仲好細心咁調配左杯配合佢口味的mojito,十分細心!
首先set menu有前菜生牛肉他他
但因為友人想食,而且見到咁多好評,咁唯有試下啦
生牛肉他他

主菜有蔬菜酥同法國牧養黃雞
蔬菜酥
法國牧養黃雞

Peach Tea, Cucumber Mojito
mojito
Douceur Exotique
Molten Chocolate Cake with Peach Sorbet
2018-05-10
生牛肉他他