咁大個女第一次食非洲菜,滿心期待。#africacoffeeandtea 位於港𡷊南區,仲幾近我屋企添。估唔到甲級寫字樓上別有筒天餐廳裝潢上都充滿非洲特色,盡見店主嘅心事,除了畫作,每個角落也是當地擺設,值得欣賞。仲有最大嘅賣點係 ,可以看到無敵超超超靚黃昏美境😇🌯Ugandan Style Rolex 見到咁大碌就知用料有幾豐富,拎上手也感到其份量非凡,除咗煎蛋、三文魚,仲有不少蔬菜,甜椒,蕃茄,味道也超乎預期地好好味,而且好健康,超飽肚😋South African style peri-peri wha baked chicken thigh 燒雞辣辣地非常惹味,火候啱啱好。配上較為乾身椰汁印度米,加上紅腰豆和炒椰菜,估唔到非洲菜特別得黎又幾啱我口味☺️點做兩杯冇酒精飲品Passionate Summer Green Tea matcha latte 望住日落吃好東西,此刻無價 😇======================​​📍Africa Coffee and Tea📍​黃竹坑。香港💰$190
咁大個女第一次食非洲菜,滿心期待。

#africacoffeeandtea

位於港𡷊南區,仲幾近我屋企添。

估唔到甲級寫字樓上別有筒天
仲有最大嘅賣點係 ,可以看到無敵超超超靚黃昏美境😇

🌯Ugandan Style Rolex

燒雞辣辣地非常惹味,火候啱啱好。

點做兩杯冇酒精飲品

Passionate Summer
Green Tea matcha latte

望住日落吃好東西,此刻無價 😇

======================​

📍Africa Coffee and Tea