2020-06-26
從來未試過食完一間餐廳會咁想寫食評,但這一家卻令人好有衝動向所有想來食的顧客俾真心的建議。😣食物質素平心而論是可以的,但食嘢真係整體的體驗,除了食物本身,服務態度都好重要。今日難得同老婆食飯,想話享受下二人世界,因為肚餓關係,所以問了個四眼仔哥哥隔離檯俾我地遲來不過野食已經上左,我地幾時可以上嘢食。以為佢行開了係幫我們跟進,點知道他番黎竟然話人地係等左23分鐘,你地只係等左19分鐘!!聽到咁樣的回覆,平時好脾氣的老婆都忍唔住心裡面著左。跟著上嘢食,四眼仔哥哥就好似好唔忿氣,大力放低D嘢食,埋單時又黑口黑面,真心想講,除非你係好無所謂被不禮貌對待,否則入去食嘢之前要調整好自己的心態,如果唔係,真係會食到一肚氣。真係重來無試過想話俾多一蚊佢地賺都覺得俾多左,因為咁嘅服務質素真心唔值!!!😤