2019-04-18
其實入嚟,係因為見到呢個咁靚嘅環境,真係好吸引,彷彿去咗一個停頓時間嘅空間!好好彩,安排咗一個對住吧枱嘅位置,可以睇住調酒師嘅調酒過程,好似睇緊表演咁😆唔係啩!9蚊一隻蠔?鄰枱叫咗,好大隻吓㗎喎!可惜朋友肚仔有啲唔舒服唔食得,唯有下次囉!例牌侍應會先奉上nuts! Beauty and the datk(左) :士多啤梨味夾雜住oreo味,香香甜甜又creamy ,女仔一定鍾意!Nights cape右:好靚嘅顏色呀!應該係用蝶豆花整出嚟!酸酸甜甜嘅感覺!好清爽!蜜糖雞翼~女仔有8成都會好鍾意食雞翼,當然我都唔例外!蜜糖甜甜地,仲帶有香氣,一上枱已有幸福嘅感覺,而佢微微濕潤嘅外皮,絕對唔會有熱氣感,食多兩隻都唔怕!黑松露野菌薄餅 ~食薄餅,我多數會留意個餅底,因為間間都有唔同做法,可以睇得出每間食肆廚師嘅「功力」,呢個薄餅嘅餅底係脆底,我可以形容為近乎餅乾嘅脆!加上餅面獨特嘅黑松露醬汁同鮮菌,的確好好味!炸明太子芝士栗米球~聽店員講呢款小食只係出咗兩日,一向喜歡嘗鮮嘅我,當然第一時間叫嚟食喇!睇menu以為係細細粒,嚟到先見到係一個女仔拳頭咁大!有兩款口味!一個係粟米+芝士(有拉絲效果
例牌侍應會先奉上nuts!
炸明太子芝士栗米球~聽店員講呢款小食只係出咗兩日,一向喜歡嘗鮮嘅我,當然第一時間叫嚟食喇!睇menu以為係細細粒,嚟到先見到係一個女仔拳頭咁大!有兩款口味!一個係粟米+芝士(有拉絲效果喔!),另一個係明太子口味!當中有幾粒四方形嘅明太子粒粒,個口感好得意!係非一般嘅明太子!
Strawberry blossom~呢款甜品嘅醬汁係用bailey's 嘅士多啤梨味限量版整出嚟㗎!香香甜甜嘅口味加埋creamy 嘅雪糕球同窩夫餅底,好滿足喔!我敢肯定95%嘅女仔都一定會鍾意!
只要落單果吓係8點前就有8折!睇返張單平咗咁多,真係偷笑!