2010-08-04
早在半年前已經有朋友介紹過我黎食! 今次特登同姐姐同姑姐黎試下~~我同姑姐去先, 姐姐遲D先到~一點正行入去, 可能因為係午飯時間, 所以要等位我地諗住叫左野食先~跟住慢慢等位叫左Calgary Breakfast 同Montreal Breakfast, 兩個都加combo, 兩個都係Plain bagel多左飲品同couple bago bits等左15分鐘終於有位坐! 我姐姐都黎埋, 咁就叫多左個Toronto Breakfast with cream cheese(+$5) +combo, 飲品係熱咖啡, bagel要honey wheat大約5分鐘之後, 個Toronto Breakfast同杯咖啡都黎左有個員工話咖啡係出名既..飲落就一般, 仲酸酸地 可能係我唔係好識欣賞喇..Toronto Breakfast好好味! 好足料! 我望到個整bagel既姐姐都搽左好多cheese!食落又唔會好乾我地食完之後就發現原來仲有兩個早前叫既bagel同飲品未黎我正想問bagel哥哥, 雙眼望住佢既時候, 佢就好快好醒目就行過黎問我有咩問題!仲好有禮貌! 所有耐性都番晒黎呀! 過左幾分
今次特登同姐姐同姑姐黎試下~~
我同姑姐去先, 姐姐遲D先到~
一點正行入去, 可能因為係午飯時間, 所以要等位
我地諗住叫左野食先~跟住慢慢等位
多左飲品同couple bago bits
食落又唔會好乾
我地食完之後就發現原來仲有兩個早前叫既bagel同飲品未黎
仲好有禮貌! 所有耐性都番晒黎呀!
過左幾分鐘, 果兩個bagel都黎埋! 拎黎果個哥哥都好有禮貌! 又再三確認我地既食物黎岩左!
Calgary Breakfast入面有燒牛肉, 蛋, 番茄, 芝士, 菜, 沙律醬
個bagel又暖暖地, 加埋半溶既芝士, 一D都唔乾
只係牛肉唔夠突出, 不過整體好好
Montreal Breakfast入面有Smoked ham, 芝士, 菠蘿, 蛋, 番茄
我鐘意呢個多D..因為我鐘意食菠蘿
坐係度等既時候都不停咁見到有個整bagel既姐姐不停咁煎蛋跟住拎出黎 好有誠意!
我一定會再番黎食! 雖然等得耐D但係都值得