2021-06-12
最近一田做緊大減價 我都當然有去掃貨啦 掃貨之前梗係醫飽個肚先 嚟咗呢間喺一田超市入面嘅都島屋食個平價lunch🙊估唔到一田減價會連呢啲餐廳都有特價餐 咁我就叫咗一個Set B同E 由於我大概十一點半就幫襯 只係得一個店員返咗工 佢又要煮又要落單收錢 所以佢提醒我地 食物要等十至十五分鐘😮Set E 特價咗就$38 原價要$42 有燒餅同章魚丸6粒 章魚丸好熱辣辣 外層少少脆 口感唔錯 燒餅都幾足料 又有塊薄豬肉係面🐷 燒餅上面嘅汁都幾鹹 如果你喜歡清淡嘅就唔啱啦 不過塊燒餅咁多餸 只要搽勻啲醬 味道都可以接受嘅Set B 有燒餅同奄列炒麵 炒麵唔會過林 不過塊蛋就薄咗啲啦呢個午餐都幾平 味道又可以接受 不過可以多啲人返工 可以等少啲時間啦😹 個店員好慘