2017-08-15 385 瀏覽
Menu選擇太少, 兩個人食我叫左個煙三文魚沙津,肉眼牛扒, 蜆肉意粉, 一杯朱古力埋單已經要$5xx 煙三文魚沙津得一片三文魚係面會唔會太少啊?而個底就有羅馬生菜同翡翠苗加上日式芝麻醬成個menu最貴既肉眼牛扒就煎到好似柴皮咁, 同埋個扒好似無處理過咁, 又無味又鞋同埋好難咬, 好似食緊湯渣咁首先個蜆肉意粉黎到既時閒, 我好記得我有問一問個侍應呢個係咩意粉?好彩佢答我係蜆肉意粉因為我以為係柳松菇意粉啊, 睇表面一粒蜆肉都見唔到(入面係有幾粒既), 同埋點解會咁乾身既呢?其次個份量超細, 細到好似兒童餐咁, 意粉太硬唔知係佢未煮夠定係個意粉本身質素差成個意粉都炒到好多油, 而個味道就好似食緊茶餐廳既黑椒XX炒意粉抱歉並無影到其他食物既相, 如有懷疑不要懷疑, 請挑戰!
抱歉並無影到其他食物既相, 如有懷疑不要懷疑, 請挑戰!
蜆肉意粉
題外話/補充資料: 劣食達人不妨一試, 相信會對劣食有更深層次既認識
2017-08-14