2021-09-05
首先,要讚賞既係門口安排入座既Staff好Nice,有禮貌。但係,喱個先係引你入地獄既開始🌚🌚填完想食啲咩,等左20分鐘就上其中一樣餸,然後其他野等左30分鐘先有,我同朋友各叫一樣麵/飯,再加啲小食。我個麵就30分鐘後到左,個麵賣相真係一般,食落麻麻地,但係可以接受既,一餐半餐清淡就由佢🙄🙄🙄其他野係我食碗麵既途中陸續上菜,但係唯獨是朋友叫既麻婆豆腐加一碗白飯仲未到,於是,我就問Staff A請佢幫我跟一跟,因為真係等咗好耐,加上我碗麵都食咗三份二, 其他嘢都到左!Staff A表示每一台客都係會有咁樣嘅要求,要等一等!我都明白既,因為當刻真係其他客都講緊同一個問題,我隔離枱既客就話等埋單等左15分鐘,但係叫左又無人理,你哋無權困我哋係到!但係啲Staff 全部係前埸,無人係我地喱邊🌚🌚🌚🌚 然後,我食完碗麵就問朋友要唔要轉埸,朋友話等一唓,因為佢好期待想食喱到既飯,但係已經等了45分鐘,所以,我就問Staff B,究竟想點樣?全部野都到咗,我催完你哋又未到,咁即係點?Staff B去幫我check單,反黎話無落到單🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸真係火都黎,你哋俾人用筆畫野但係你哋無double c
但係,喱個先係引你入地獄既開始🌚🌚
但係啲Staff 全部係前埸,無人係我地喱邊🌚🌚🌚🌚
真係火都黎,你哋俾人用筆畫野但係你哋無double check/俾張單個客對,完全無誠意做生意!
我就問,咁你地想點?過左45分鐘我仲要問埋Staff A,但係你哋無Follow up過,而家先話無落單🌚
無人答到我個問題,包括個經理完全無諗著幫下個Staff B,所以我算,叫個Staff B幫我哋落單,隔咗10分鐘,Staff A無啦啦行過嚟問仲未有人幫你地跟?我同朋友真係唔知可以講啲乜🌚🌚🌚火上加油
全餐飯完全不愉快,奉勸各位冇乜必要真係唔好幫襯🌚🌚🌚