2021-11-08 201 瀏覽
朋友話好想食放題,於是過去將軍澳就陪佢食下啦,依間餐廳係位於將軍澳商場嘅韓式燒烤,本身唔抱有太大期望,但估唔到放題嘅質素都咁好,而且食物好多元化,算係我食過數一數二最好味嘅放題餐廳💕😘👍🏻首先一嚟到餐廳地理位置好方便,喺將軍澳地鐵站行一陣就到,而且餐廳乾淨好其利,食得安心又放心🌟😋呢度嘅嘢食好多種類,好多唔同種類嘅嘢食,驚多元化,我最鍾意係甜品,尤其是係朱古力慕絲同埋雪糕,我食咗勁多👍🏻😚另外依度嘅燒烤都好正,特別係肥牛、羊肉、豬肉,所有肉都好高質,睇得出餐廳落重本,另外海鮮都幾鮮甜👅🌟我朋友嗌左一個手打烏冬,超級讚啦,依間餐廳真係好抵食,以後都會繼續過嚟,推介俾各位💕