2024-08-05 3073 瀏覽
火焰牛柳根&大蝦牛柳根👎👎👎想練下牙力,食吓擦子膠就去呢間啦,超級失望,20年前就得,現在只係食招牌,完全冇心機做出品,叫左兩個鐵板餐,餐湯水準之下,一般貨色,連牛油都用平價的,冇牛油味的🤨,最普通嘅炸薯條,竟然為咗快起貨,猛火炸,裏面根本都未炸透的🥲,跟嘅配菜有幾條青豆、-片醃蘿蔔👀,一嚿仔嘅椰菜花,烚得唔夠熟,生一樣全部草青味🧐,一個燒汁一個洋蔥汁分開上,淡味到連兩個汁都唔知有什麼分別😫,牛柳就~~~唉!,好多根冇處理個就煮俾你食,份量少,食材好差,跟個飯,我相信會係冇見過咁細碗飯🤣,食物,主菜、配菜、餐湯完全見到冇心機製作出來!可以話俾其他餐廳,包括連鎖快餐店嘅鐵板餐,好佢起碼兩倍。只係賣懷舊氣氛同埋坐得舒服,食物真係嚇死人😱,變咗垃圾餐廳,可惜🥲
火焰牛柳根&大蝦牛柳根👎👎👎

2024-08-05