餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

想望住過海食嘢好簡單姐,呢間係將軍澳海旁以素食為主既咖啡店好值得一去,可以去渡過一個寫意的下午☀️今次我哋就叫咗三款主食同埋飲品☕️🍣Whiskey Cured Cold Smoked Salmonw/ Cream Cheese $118煙三文魚cream cheese bagel🥯係我至愛😋加上流心蛋汁正到不行了,如果多啲cream cheese 就perfect 🙌🏻🥗All Day Breakfast w/ Smoked Salmon $138雖然一舊肉都無,對於食肉獸嘅我係唔滿足,但佢每一樣食材都好fresh,好適合減肥/輕食嘅朋友仔💪🏻🥑Avocado Mushroom Sourdough $108令我最驚喜既就係呢個!勁大塊炸左既金菇,配搭牛油果醬同切片既蘑菇🍄口感一流🤤🍫72% dark chocolate $50呢杯朱古力味道濃郁香滑,而且唔太甜,啱啱好✅🪴CBD COLD BREW COFFEE $62 🔸見到大麻兩個字,嚇親我,原來大麻二盼係一種植物,非常安全,也具消炎作用。咖啡亦帶點蜜糖嘅香味🍯不過呢杯嘢飲唔係我杯茶,我就冇乜興趣啦!☕️🥛 Latte (Oat mil

今次我哋就叫咗三款主食同埋飲品☕️

w/ Cream Cheese $118

🍫72% dark chocolate $50
呢杯朱古力味道濃郁香滑,而且唔太甜,啱啱好✅

🪴CBD COLD BREW COFFEE $62

☕️🥛 Latte (Oat milk) $45
加左Oat milk,即刻突出晒成個咖啡嘅味道,正😍😍

☕️ Americano $40
平時好少飲齋啡,所以覺得普通

總括而言 (5個🧡係最高)
好味指數 : 🧡🧡🧡🧡🤍
服務態度 : 🧡🧡🧡🤍🤍
環境打卡 : 🧡🧡🧡🧡🤍
口頭指數 : 🧡🧡🧡🤍🤍

📍JOMO Kitchen & Health Hub
🏢將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G01號舖
🕗星期一至日 09:00 - 20:00
2022-01-11