2024-03-26
1962 瀏覽
想以超值價錢食高質中菜⁉️只需人均200就食到片皮鴨、酸菜魚、滷水拼盤⁉️記得bookmark呢間位於📍馬鞍山迎海薈嘅泮利居✨🔹片皮鴨二食泮利居嘅片皮鴨出名大份夾抵食,每日限量供應,未到7:30pm已經賣晒,好彩我哋一早落咗單😬😬店員會喺客人面前即席片鴨,有得睇又有得食❣️ 餅皮熱辣辣呈上,煙韌得黎又唔會過厚,包裹住肥美可口嘅片皮鴨,再配以爽脆青瓜、酸甜山楂條同食,層次感豐富🎉特別一讚片皮鴨略帶少許油脂,真係令人食指大動😝🔹涼瓜炆鴨件涼瓜果長肉厚,燜煮後仍能保持口感~鴨件份量十足,配以濃厚惹味醬汁,拌飯一流✌🏻晚市超值孖寶🔹老壇酸菜魚 (細份)配料相當豐富,有酸菜、萵筍、豆芽、雲耳、薯粉等等,湯汁酸香好夠味,雪白鱸魚肉份量充裕,嫩滑無比🌟🔹潮式滷水拼盤滷得夠入味,醬香濃郁好出色!拼盤有齊豆香味濃嘅香滑豆腐、鹹香紅腸、肥瘦相間豬腩肉,當然唔少得肥美鮮香嘅滷水鵝件💁🏻♀️🔹鴨屎香檸檬茶餐廳最近全新推出嘅鴨屎香檸檬茶,估唔到相當有驚喜!特別選用香水檸檬,氣味清香,酸中帶甜,完全冇苦澀味,清新又解渴🔥泮利居✨📍馬鞍山烏溪沙路8號迎海薈地下3A號
記得bookmark呢間位於📍馬鞍山迎海薈嘅泮利居✨
🔹片皮鴨二食
🔹涼瓜炆鴨件
晚市超值孖寶
🔹老壇酸菜魚 (細份)
🔹潮式滷水拼盤
🔹鴨屎香檸檬茶