2020-12-02
係太子嘅一間兩層Cafe,店內掛了青花瓷磚牆,廚具全用青花瓷碟,十分有特色。我上次去坐下面就無咩打卡位,唔知上面景色佈局會唔會靚啲。不過食物同餐品都特有用思,味道同外觀都唔錯!(・∀・)上去Open rice 做咗小小功課,發現晚餐價錢都比較貴,性價比比較低,個人認為lunch 比較低食! 不過晚餐選擇真係會比較多,如果係有特定想食嘅就唔好lunch time 去啦( ・∇・)不過佢最岀名嘅yogurt bowl都可以中午食到架! 整體來講,係一間唔錯嘅黃店! ! (゚∀゚)Price💰Lunch Menu大啡菇野菌松露忌廉汁扁意粉——— $78(喜歡嘅菇類嘅我覺得好好食)香煎鯛魚柳粟米汁意大利飯———-$78(真心魚柳非常鹹! ! ! 好彩係同朋友分享。。)黑松露薯條——— +$20(中規中矩,係好食嘅)熱鮮奶焙茶——— +$8(Haha, 最推薦係佢(°▽°),心心拉花太可愛,焙茶さいこ!!)水清沙幼使乜坐飛機 —— $68青花亭其中一個gimmick! 天空藍色真係好靚( ´∀`)上面放咗不同乾果,個人好中意食!來到記得叫啊!推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5食物我真心覺得okay(係個魚太鹹
Price💰
Lunch Menu
大啡菇野菌松露忌廉汁扁意粉——— $78
(喜歡嘅菇類嘅我覺得好好食)
香煎鯛魚柳粟米汁意大利飯———-$78
(真心魚柳非常鹹! ! ! 好彩係同朋友分享。。)
黑松露薯條——— +$20
(中規中矩,係好食嘅)
熱鮮奶焙茶——— +$8
水清沙幼使乜坐飛機 —— $68
推薦值💡:⚜️⚜️⚜️/5
食物我真心覺得okay(係個魚太鹹,但還可以接受)
個人來講午餐係推薦!