招聘中
月薪
餐廳: 翠玉軒
資訊:

2017-11-14 3391 瀏覽
我地又一段時間無黎中環食飯喇,咁岩老婆既朋友約我地兩口子出來食飯,初頭唔知去邊道食好,三人行最後黎左翠玉軒食晚飯。【滋味炆牛尾】必點!牛尾肉非常嫩,又淋,吸收哂醬汁好野味!建議兩個人共享一份,因為份量頗大,一個人食再送飯會好易飽,但今次有少許濃味左,送飯一流!。【西班牙黑豚叉燒】, 第一次係D道地方叫叉燒,但叉燒嘅肉質又幾好食又夠淋半肥瘦岩岩好,唔怪之後我朋友極力推薦,如果可以多一點燒烤嘅香味會更加好。【螺片扒翡翠】上湯煮過螺片後放在清炒翡翠苗上,是個濃、淡、爽、滑的奇妙組合,好吃的。【海龍皇豆腐煲】又多一個未試過的菜式,內裡有勁多大大隻既鮮蝦,香滑既豆腐,新鮮海帶,而煮出香濃既上湯,湯裡勁香濃好味。【和牛沙律】必點!

【和牛沙律】必點!
2017-10-23
用餐優惠