2024-07-27 2092 瀏覽
想食印度菜一排,見到呢間米芝連既印度餐廳,氣氛好似幾好就book咗,其實食物就還好,不過不失,但服務就差得難上忘懷。首先係book枱既時候,個接線既店員就好有禮貌同我地confirm booking,但事後驚遲到就改晏啲,再打去就由另一個店員接聽,佢突然話有每人最低消費800港元,咁我聽到就話之前冇講架喎,亦都有問係咪weekend既收費,佢就表示係每日都係咁,咁我就回應咁我地都係cancel先,有機會再嚟啦。好笑係,個店員又突然改口話,唔緊要可以特別為我地waive咗呢個800人頭低消requirement lol,咁佢咁講就照食啦。夜晚一入餐廳,餐廳既裝修好有風味,係幾靚同埋坐得好舒服既,舖頭唔大,大概坐到6-8組客人,氣氛幾好,安靜既。之後到戲肉既服務喇,咁有個外籍既店員就同我地介紹有咩好食啦,又話一般都建議叫四至五款食物,咁我同一frd total兩個女仔食,就諗住叫一個前菜加兩個main同2杯嘢飲都好夠,但個店員sell機我地都唔諗住叫5樣嘢,佢就變面,收起笑容,好不耐煩咁就話ok,之後佢就冇再過過嚟serve我地loll老實講,嘢食我覺得係還好既,未至於好食到想再番去食,而

老實講,嘢食我覺得係還好既,未至於好食到想再番去食,而杯mango lassi更是少得離奇,平時玻璃杯一半既份量都冇但就差唔多百元咁,真係定價有啲過高。個人覺得山頂間印度餐廳更好食!!!