2024-12-01 0 瀏覽
經過尖沙咀見到車仔麵,就入去試試,不過由入店就算有位職員係門口收銀櫃檯,都係冇招呼,坐埋枱,每一個位置都有個QR CODE 點嘢食,餐單價錢偏貴,都冇所謂因在尖沙咀,當職員送食物時,只放在我旁邊,一句說話都冇說,如果唔係隔離個位食客已食緊,都唔知攞唔攞好。車仔麵點其中點咗一份價值12元的魷魚鬚,但係要食都最後先見到三條好幼,長度像手指尾咁長的魷魚鬚,豆腐卜好似有六舊,但係其實得三個,因為係一個起雙飛。埋單時,雖然有職員收錢,但靜音,係好似自助咁,價錢提示,多謝⋯等欠奉。總括黎講就算食物質素有幾高都不會再去,可况味道只算一般。 不是要求五星級服務同食材,但是基本同價錢要成比例。