2024-04-25 273 瀏覽
呢間新開嘅店,唔知係宣傳唔足定係入口唔明顯,平日晚飯時間嚟呢度食嘅人似乎都唔多,所以員工同老闆都好願意同我哋傾計餐廳裝修圍繞著日本風呢個主題,枱櫈基本上都係木制品或者至少係木嘅啡色,話呢間店係日式燒肉完全冇問題另外店內有一個社區鋼琴,開放俾食客隨意彈,不過同樣哋冇乜人食嘢自然都唔會有人彈鋼琴講翻嘢食,今次同家母一齊食嘢,所以點咗B2牛五花拼黑豚五花(200g)同埋C1牛五花拼牛小排牛板腱(150g)兩個餐,所有肉都好確定有中上水準,食起嚟同其他燒肉店提供嘅相似,但係因為唔係放題所以價錢更親民,另外我食完手邊嘅飯之後覺得唔夠,老細仲免費幫我添咗一大碗,服務確實周到,完全食得飽店內有免費WiFi,一問就可以攞到密碼,不過可能係我坐得嚟AP比較遠,訊號唔係特別好,1080p YouTube時不時要加載。另外卡位除咗有梳化坐之外仲有免費插座可以隨意叉電,加一服務費唔覺蝕整體嚟講今次體驗都相當滿意,確實可以推薦其他人嚟食。

整體嚟講今次體驗都相當滿意,確實可以推薦其他人嚟食。
2024-04-25