2018-05-30 294 瀏覽
位置方便在尖沙咀加連威老道酒店地庫, 格調格局非常優雅,食物、環境都好好,而且餐湯和餐飲是自助形式無限添飲, 好適合shopping完坐低傾計,整體好好👍🏼不論食物外觀同味道都係有花心思嘅,而且價錢同份量都合理,會再去!我們分別點了三個餐, 我選了 「煙三文魚意粉」,簡直係一流,煙三文魚十分之嫩滑,感覺不會太膩, 伴碟既蘑菇好入味,正到暈!想讚下侍應十分貼心提我地要趁熱食呢個意粉,因為凍左食可能會腥,果然好好味!食物,環境和服務很好,之後會介紹朋友黎/晚餐,自己一定再來位置方便在尖沙咀加連威老道酒店地庫, 格調格局非常優雅,食物、環境都好好,而且餐湯和餐飲是自助形式無限添飲, 好適合shopping完坐低傾計,整體好好👍🏼不論食物外觀同味道都係有花心思嘅,而且價錢同份量都合理,會再去!我們分別點了三個餐, 我選了 「煙三文魚意粉」,簡直係一流,煙三文魚十分之嫩滑,感覺不會太膩, 伴碟既蘑菇好入味,正到暈!想讚下侍應十分貼心提我地要趁熱食呢個意粉,因為凍左食可能會腥,果然好好味!食物,環境和服務很好,之後會介紹朋友黎/晚餐,自己一定再來

食物,環境和服務很好,之後會介紹朋友黎/晚餐,自己一定再來

食物,環境和服務很好,之後會介紹朋友黎/晚餐,自己一定再來