木桶打邊爐咁特別!? 我同朋友見到都好有興趣,而且298兩個半鐘,仲有紅白酒飲任,性價比好高餐廳幾寬敞,坐得夠舒服。而且有幾部大電視,坐邊都睇得到野食未到食下前菜,青瓜微酸夠爽口,木耳夠清新,夏天食下呢啲小食夠開胃👍主角來了,點左店員推介既花膠螺頭藥膳雞鍋,超足料! 紅棗同參都一大堆,仲有半隻雞。最特別係佢既卵石,店員話加熱既同時佢會釋出礦物質,所以會比較健康同有益花膠都真係唔錯,厚身夠大件,食落又夠粘夠咬口套餐送既野超多,魚皮響鈴超級香脆,放湯更加一流👍呢一埋手打丸同手工餃非常出色!丸類類夠彈牙,用料又夠足,墨魚丸入邊真係粒粒炸蝦同墨魚粒,有油香夠香口。餃類最鍾意餛飩,蝦味唔太重,但豬肉味勁香,超正!送既安格斯手切牛最正! 大塊得黎夠厚口,食落有咬口,牛味勁濃👍唔夠仲有好多野食可以點我就緊係encore好多肉😆😆佢既肥牛同牛肩肉都好靚,整體食材都高質奶昔我都飲左好多杯了😂😂😂真係食到捧住個肚走👍

餐廳幾寬敞,坐得夠舒服。而且有幾部大電視,坐邊都睇得到

花膠都真係唔錯,厚身夠大件,食落又夠粘夠咬口

套餐送既野超多,魚皮響鈴超級香脆,放湯更加一流👍

呢一埋手打丸同手工餃非常出色!

餃類最鍾意餛飩,蝦味唔太重,但豬肉味勁香,超正!

唔夠仲有好多野食可以點

奶昔我都飲左好多杯了😂😂😂真係食到捧住個肚走👍