餐廳: 温野菜 (2000年廣場)
資訊:

2020-09-20 1689 瀏覽
間唔中係要豪下嘅!呢間火鍋店我去過幾次,貪佢呢度d位坐得好舒服,而且好有私隱,全部座位都一格一格,唔會望到其他食客👍🏻其他分店温野菜都唔係以放題形式,唔可以盡興咁叫,所以銅鑼灣分店一向比較受歡迎。 ➡️ 鹿兒島產和牛•茶美豚放題 (每位$498) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 成個放題任食2小時,有77款食物,包括美國和牛肩胛眼、鹿兒島茶美豚肉眼、腩肉同梅肉。當然仲唔少得鹿兒島黑毛和牛同埋澳洲M9和牛肩脊肉!每次上菜都係得幾片,確保d肉新鮮,全部都入口即溶,油脂分佈都好均衡,好有肉香! .............................. 温野菜 地址📍: 銅鑼灣堅拿道東8號2000年廣場4樓 總評分: 8.25/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 抵食💰: ⭐️⭐️⭐️💫

温野菜
地址📍: 銅鑼灣堅拿道東8號2000年廣場4樓