2024-09-10 254 瀏覽
第三次食呢間了~因為好鍾意小店有好多免費配菜🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻🫶🏻不過感覺今次嘅味道越來約港式化😭完全唔似韓國嘅味道😭如果當係家常飯食嘅話會好啲😂=lunch去食叫了lunch set!🍛||汁煮牛肉配飯 $68||調味整體偏甜同youshaohso~其實比較似日式洋蔥牛肉+壽喜燒汁嘅味🫣唔係唔好味但唔expect食唔到韓味🤣🤣🤣 但都幾抵食嘅!有菇同埋紅蘿蔔呢啲配菜係有心思的🫶🏻🍛||旋風蛋泡菜炒飯 $68||呢個真係唔建議🥲🥲🥲個炒飯冇咩味😭得少少泡菜嘅酸&食完個底好油,有少少膩🥹如果加啲肉炒/韓式醬料撈埋可能會好味啲~希望小店可以再進步🥰蛋嘅味道就成形得好靚!賣相不錯的!不過都係偏淡啦但呢間我覺得主打係無限配料&可以添飯!有好多菜即刻覺得好健康😼😼😼😼題外話,叫咗個麻辣薑汽水(跟餐+$12),唔辣但薑味好重,幾過癮哈哈哈哈哈!
=
lunch去食叫了lunch set!
🍛||汁煮牛肉配飯 $68||

🍛||旋風蛋泡菜炒飯 $68||