2024-04-24
呢間鋒哥廚房餐廳就位於屯門,美食攻略一定要有佢!專門嘅蕃茄烤魚🐟 又香又滑,滋味百分百! 會感到蕃茄酸甜嘅滋味同烤魚美味得黎完美咁融合,梗係好掂喇!只要你試過,一定會覺得再嚟再食都唔厭,絶對值得推薦嘅🤗麻辣雞煲🐔雞肉嘅香氣撲鼻,辣得恰到好處,一食落肚就知道有咁啱嘅辣,好足味😋食多咗就會上癮啦🍚任食火鍋湯底,皮蛋芫荽湯🍲綠油油嘅湯色同皮蛋一齊,滲出一種獨特嘅香味,清香的芫荽,味道香到無得輸☺安格斯牛頸脊🍖就啱啱好,連汁都飛出嚟,口感一流,肯定讓你回味無窮🤤大蜆 🐚就相信我唔洗多講,鮮甜無比,螺🦑嘅肉質也係十足, 雖然唔算好大隻,但係亦都好鮮甜蒜蓉烤蠔🦪,先嚟個蠔肉滿滿,再灑上淡淡嘅蒜蓉,烤出嚟食落口香味四溢,真係一個字--好😚唔可以唔提嘅就係水魷魚🦑, 呢個水魷魚好彈牙好甜,配合芫荽湯底真係好正,食得好爽食完這麼多嘅美食,都真心覺得,鋒哥廚房絕對係打邊爐嘅一股清流,真心推薦你哋嚟一試,肯定有你想唔到嘅驚喜🎉
麻辣 雞煲🐔雞肉嘅香氣撲鼻,辣得恰到好處,一食落肚就知道有咁啱嘅辣,好足味😋食多咗就會上癮啦🍚
任食 火鍋湯底,皮蛋芫荽湯🍲綠油油嘅湯色同皮蛋一齊,滲出一種獨特嘅香味,清香的芫荽,味道香到無得輸☺