2023-11-08 67 瀏覽
呢間餐廳嘅Dinner Set好正🥳食到Fusion主菜😙主打泰式和西式菜🎃🎃仲可以食佢勁豐富嘅半自助餐🥗任食精美沙律吧✅任食的沙律吧❄️選擇多到我眼花繚亂🥳前菜、蟹腳、芝士、茴香三文魚沙律、本地有機生菜國👍🏻全部任食~🦀️🦀🌿加拿大雪場蟹腳蟹腳鮮嫩多汁,同埋搭配新鮮嘅蔬菜同特製嘅醬汁,真係正🤪🤓三文魚脆脆呢道菜絕對係海鮮迷嘅夢幻組合。鮮嫩嘅三文魚加上脆口嘅配料,呷落既有鮮美嘅口感,又有好多層次🐟😍❄️布里芝士呢款芝士濃郁得黎香氣四溢,配上新鮮嘅沙律蔬菜同香脆嘅麵包片,❤️一口咬落去,濃郁嘅芝士就會喺口中融化,真係令人陶醉🧀💖🍽️ 泰式小食拼盤 🍽️雞翼|蝦片|蝦|蝦餅🫧泰式香烤魔鬼魚呢道菜色澤金黃,香氣撲鼻。魚肉鮮嫩多汁,搭配獨特嘅泰式香料🎃真係一口接一口停唔住🐠🌶️🦀香煎鵝肝黑松露雞卷😀鵝肝嘅豐潤口感同黑松露嘅香味完美結合,雞肉鮮嫩多汁,每一口都帶嚟無數嘅享受🦆🍗😋🫧香煎加拿大豬鞍配黑莓醋汁呢款菜外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩。☺️配埋黑莓醋汁嘅酸甜味道,真係令人感受到豬肉嘅鮮美同埋黑莓嘅清新🐖🍇👌

任食精美沙律吧✅

🦀🌿加拿大雪場蟹腳
蟹腳鮮嫩多汁,同埋搭配新鮮嘅蔬菜同特製嘅醬汁,真係正🤪

🤓三文魚脆脆

❄️布里芝士