3天前
之前已經食過一次,覺得幾好,屋企人話要返兜,呢間2.5小時任食雞煲火鍋店,地方雖然唔大,但如果開Party 可以包廂,慶祝都絕對唔失禮食物質素有保證,選擇多,職員又友善想食最好預約先🐔🦑 2.5小時 河鮮海鮮雞煲樣樣齊火鍋放題 $398早鳥17:00-19:30 食只需 $368每位都有一份霸王海鮮盤,包大大隻爽口鮑魚,越南大虎蝦,爽口澳洲大龍蝦,蘇格蘭大元貝,台山奄仔蟹1️⃣ 會先上左一壺湯- 蟲草花雞湯味道好鮮甜2️⃣ 揀雞煲 泰式酸辣雞煲/韓式芝士雞煲/四川麻辣雞煲/花膠雞煲我揀咗泰式酸辣,超鐘意配料十足,e.g. 青檸,乾蔥,芫荽等,超香,雞件好滑溜,唔柴口,索曬d 汁好入味,好 juicy再食埋花膠雞煲🤣花膠size幾大嚿,夠腍又入味3️⃣轉湯底打邊爐我揀左海鮮湯底& 豬骨湯底食材選擇好豐富任食新鮮海鮮/魚類,呢個已經夠曬吸引,值回票價🤤 龍躉片,海蟹,珍珠蠔係唔錯嘅選擇,海蟹好鮮甜又多肉🧡安格斯牛肉,爽口牛肉味濃,唔會韌🌟招牌手打蟹籽蝦滑😍,招牌手打黑松露墨魚滑爽口彈牙鮮味重,要再encore ⭐️鮮蝦雲吞都相當唔錯,餡料好飽滿,蝦肉新鮮- 新鮮刺身拼盤有北寄貝,甜蝦等,蟹肉沙律+$20
食物質素有保證,選擇多,職員又友善
想食最好預約先
🐔🦑 2.5小時 河鮮海鮮雞煲樣樣齊火鍋放題 $398
早鳥17:00-19:30 食只需 $368
1️⃣ 會先上左一壺湯- 蟲草花雞湯
味道好鮮甜
2️⃣ 揀雞煲
泰式酸辣雞煲/韓式芝士雞煲/四川麻辣雞煲/花膠雞煲
我揀咗泰式酸辣,超鐘意
配料十足,e.g. 青檸,乾蔥,芫荽等,超香,
雞件好滑溜,唔柴口,索曬d 汁好入味,好 juicy
再食埋花膠雞煲🤣
花膠size幾大嚿,夠腍又入味
3️⃣轉湯底打邊爐
我揀左海鮮湯底& 豬骨湯底
食材選擇好豐富
任食新鮮海鮮/魚類,呢個已經夠曬吸引,值回票價🤤
龍躉片,海蟹,珍珠蠔係唔錯嘅選擇,海蟹好鮮甜又多肉
🧡安格斯牛肉,爽口牛肉味濃,唔會韌
⭐️鮮蝦雲吞都相當唔錯,餡料好飽滿,蝦肉新鮮
- 新鮮刺身拼盤
有北寄貝,甜蝦等,蟹肉沙律
+$20 升級任飲汽水,茶類飲品,特別推薦飲椰汁馬蹄爽,啤酒都有得飲
4️⃣ 水果
食飽仲有水果清清喉嚨