餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

2022-09-21 86 瀏覽
Weekend行完街想早少少食完飯返屋企Hea~行到北角匯個邊見到呢間嘢有Promotion「早割」discount😳$328食丹麥王樣!牛小排放題。一個人打邊爐有咩所謂🫥即入入入入入入入入!本人絕對係雜丸大王!次次打邊爐都會拎一大堆慢慢食,食落鮮味,不會啖啖粉,又易熟🐒超懶人食飽之㊙️鐘意食清啲嘅我,嚴選咗極之鰹魚鍋。認真充滿海洋鮮味,再配合頂級真昆布湯底,清甜至極。另外要提下牛胸腹非常出色,油花一層油一層肉,肉片的剖面層次很明顯、肉質結實,好好食。佢哋提供嘅醬汁同配料都超多🈵分! 餐廳亦提供新鮮嘅蔬菜,都好充裕、好多選擇🤭洋蔥is my favourite!品嚐到各式各樣當季新鮮的美味,成件事好幸福喔!!!