2024-10-09
同朋友聚會,食放題最好不過,任飲任食兩個鐘,不停飲不停食都唔會覺得肉赤,今晚黎到旺角 八幡屋涮涮鍋 ,有兩個餐都好吸引🤔,C3買一送一,D4餐全日半價🤔,朋友話緊係食好啲,所以選擇左D4😆。好正🤗🤗🤗餐廳地方四正,全卡座坐,坐得好舒適,自助區醬料、前菜、火鍋配料、甜品、熱食、飲品一應俱全,擺放乾淨整潔。🦞波士頓龍蝦開邊好大隻,肉質爽彈,用些小檸檬汁更加釣出鮮味。Scan 下QR code order食物,呢度貼心位,刺身都有好多選擇,三文魚、劍魚、鯛魚、吞拿、赤貝、赤蝦…. 岩晒鍾意食刺身嘅我,而且刺身非常新鮮,尤其三文魚腩,非常肥美,刺身滿足左我頭輪嘅戰鬥力😆。M5澳洲和牛肩肉、美國頂級牛肩肉眼,呢兩款係今晚鎖定不停refill之選,入口有牛香,有咬口。海鮮方面,生蠔🦪,扇貝、大蝦都非常新鮮,而且可以不停refill ,滿足我朋友呢個海鮮大胃王。