2019-05-17 61 瀏覽
任食炒雪糕❤️ 平常兩位小編都好中意食雪糕 咁岩最近見到呢度做緊炒雪糕放題 就梗係拉大隊去食返次試下啦🤣🤣宜家做緊嘅優惠係 嗌一個正餐 就可以加$38任食gelato 炒雪糕 諗起都流曬口水🤭我地五個女仔 嗌咗十幾球 飽到一個點👻👻 好多唔同口味揀 小編自己就最中意藍星魔力呢款啦! 淺藍色嘅呍呢拿雪糕真係好夢幻好靚😻仲有小編大愛嘅蜜糖星星👍🏻👍🏻呢度啲雪糕質地濃稠 五個人影完又影都唔會溶得好快 仲有仲有 怕肥嘅小朋友唔洗擔心 因為呢度嘅雪糕脂肪含量 係比一般雪糕少50%嫁🥰🥰唔好以為得雪糕正喎 主菜都唔錯嫁!我地嗌咗pizza burger fish and chips 同兩個pasta 仲有個黑松露fries 小編就推介牛肝菌松露醬闊條麵啦 啲醬真係好好食😋😋 Holly Brown 地址: 中環士丹利街22號地下 評分: 8/10 #food #hkfoodies #foodie #foodies #instafood #instagram #hkig #foodporn #foodblogger #foodstagram #foodlover #foodography #foods
地址: 中環士丹利街22號地下
評分: 8/10
#food #hkfoodies #foodie #foodies #instafood #instagram #hkig #foodporn #foodblogger #foodstagram #foodlover #foodography #foodstyling #fooddiary #foodphotography #lifestyle #likeforfollow #hkfood #hkfoodie #香港 #食好西 #中環 #好味道😋 #雪糕 #icecream #Hollybrown#hollybrowncoffee#central#allyoucaneat#hkdessert#hkig
2019-05-08
  • 炒雪糕