2023-08-13
上星期六來了這家,聽說可以從5點坐到10點,食物飲品都是任飲任食,7時來到 ,好多飲品都已經冇晒,例如無糖茶,支裝水就大概8點幾都冇晒前菜都係任食,必試蝦多士,螺肉,麻辣牛展都唔錯火鍋前會黎一個好大既刺身船,有三文魚,蝦,八爪魚,北寄貝,海膽等,都係新鮮好食既之後再會上雞煲,都係任食,辣度🌶️都有得簡湯底簡左椰子🥥,都好清甜,最驚喜既係佢海情真係可以任叫,全部都係新鮮仲生猛既,如果鐘意食海鮮真係回晒本,平時唔鐘意出去食海鮮 因為又貴又唔抵,呢到係真心又新鮮,料仲靚過自己買其實食物種類唔多,都係肥牛,豬肉同菜,主要都係食海鮮另外紅酒🍷 白酒 清酒🍶都係任飲(各一款),待應會推車逐枱上有兩點不足既係待應態度唔算好好,問佢都唔係好想答,我地8人比左6人枱,冷氣唔係好夠,熱到個個流晒汗總括每人500左右,食到咁多野同新鮮既海鮮都好抵食,仲可以5點坐到8點,值得黎試,訂位要比Deposit
前菜都係任食,必試蝦多士,螺肉,麻辣牛展都唔錯
之後再會上雞煲,都係任食,辣度🌶️都有得簡
其實食物種類唔多,都係肥牛,豬肉同菜,主要都係食海鮮