2024-04-07
我地好耐冇食過放題,今次就過左黎元朗呢邊食放題,因為知道呢間話有生蠔食,唔洗酒店自助餐都有得任食生蠔,梗係要黎食佢啦🤓我地係午餐時間黎食既,價錢就分別係咁:午市星期一至五 $238星期六日及公眾假期 $258晚市星期一至四 $298星期五六日、公眾假期及期前夕$308追加升級+$190/位,如:時令生蠔、海膽手卷、西京鰻魚燒午市或晚市非正價時段仲有3位送1位優惠,岩曬d一家4口黎食🌟要食生蠔就要升級先有,一場黎到梗係升埋級啦,餐廳既入口就係內街既,要兜入去先會見到,佢叫做西日餐廳,所以坐位有d西式風格,當然都有西式野食可以叫🇪🇺🇯🇵食物方面就梗係要食刺身啦,刺身都係新鮮既,冇乜雪櫃味,升級餐有中拖羅壽司,軟殼蟹手卷,海膽手卷,值得一提呢度既手卷都細細份咁,唔會出現勁多飯塞飽你既情況,呢樣好抵讚👍🏻到我黎主要目的生蠔啦,生蠔食落唔腥,有海水味,仲有生蠔汁同辣椒仔點,任嗌好爽🦪🦪🦪熟食方面都嗌左幾款串燒,天婦羅,牛柳粒等,串燒燒得幾靚同夠味,天婦羅熱辣辣唔錯,牛柳粒細細碟過下口癮都幾好,熟食呢part我都食得滿意😁升級有煲蝦味噌蟹黃軟殼蟹粥我叫左黎試,我本身就鐘意食軟殼蟹,所以想試下,佢有
我地係午餐時間黎食既,價錢就分別係咁:
午市
星期一至五 $238
星期六日及公眾假期 $258
晚市
星期一至四 $298
星期五六日、公眾假期及期前夕$308
追加升級+$190/位,如:時令生蠔、海膽手卷、西京鰻魚燒
升級有煲蝦味噌蟹黃軟殼蟹粥我叫左黎試,我本身就鐘意食軟殼蟹,所以想試下,佢有原隻炸軟殼蟹係入面,煲粥就幾有鮮味,個粥係食落食到有米既粥唔係棉既粥,我都可以,其實煲粥係正既,不過就超大煲差唔多2人分量,細煲d就好,可以食到更多其他野🥺
飲品同甜品就外面雪櫃自己攞,仲有啤酒任飲,仲有部分可以點餐叫🍻
呢間放題店都唔錯,用QR code落單,冇漏單既情況,收碟都快,唔怕成枱野食擺唔落唔升級都會夠食,而且算抵食,有埋3送1直頭超抵,如果升級類食物岩口味既都值得升級,因為都真係食比較貴既食材同埋質素唔錯😋