2023-02-26
呢間位於中環嘅日式居酒屋🏮主打任食生蠔放題,生蠔由北木島喜多嬉牡蠣養殖場,由日本直送‼️每一隻生蠔超級肥美又大大隻✨保證新鮮✨ 👍🏻自問鍾意食生蠔嘅朋友必去❗️店舖比較細,座位不多,記得book定枱留位。放題分別🈶️兩種價錢,$398/60分鐘同$498/90分鐘,$498可以追加多款串燒、牡蠣烏冬同牡蠣茶漬飯。我同朋友當然揀咗$498好好獎勵下自己😋。放題首先會上每人一份九品前菜,賣相精緻好豐富!喜多嬉九品:日本直送象拔蚌刺身、二色燒白鰻、天婦羅秋葵、天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉、手工月見燒鳥串、牡蠣刺身、牡蠣茶漬飯、日式漬物 、綜合沙律。♡牡蠣刺身大大隻,超級肥美😍配上土佐酢啫喱,蘿蔔蓉同蔥,再加少少檸檬汁,蠔味濃郁、鮮味十足‼️象拔蚌刺身爽口鮮甜😋白鰻厚肉鮮嫰。天婦羅秋葵香脆可口。燒鳥串雞肉棒沾上新鮮蛋汁,味道層次更豐富。天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉,吞拿魚蓉連香脆紫蘇葉一齊食,口感極佳。牡蠣茶漬飯湯底鮮味。放題除咗可以任食土佐酢啫喱日本🦪生蠔,仲包埋燒蠔x燒帆立貝x串燒x牡蠣茶漬飯x牡蠣烏冬。♡燒蠔同樣肥美爆汁,帆立貝好鮮甜,有三款調味料可以自己調味。❤️串燒個人推介🍢大腿肉串,外皮好香脆,肉質嫩滑多肉
♡燒蠔同樣肥美爆汁,帆立貝好鮮甜,有三款調味料可以自己調味。❤️串燒個人推介🍢大腿肉串,外皮好香脆,肉質嫩滑多肉汁🍡燒番薯仔好甜。🥤飲品方面有汽水同自家製冷泡茶都係免費供應。
呢個價錢有咁多嘢食,每一隻生蠔大隻又肥美🤩其他食物一樣質素極佳,絕對性價比高‼️