2019-05-07 79 瀏覽
一入到去以為剩係得雪糕食但原來佢係有西餐食嘅 如果唔係朋友帶我去我更加唔會知佢有其他嘢食可以選擇 分別就叫咗兩個主菜 叫咗一個意粉同埋一個pizza.卡邦尼意粉 ($128)芝士味濃郁 用咗水牛芝士整呢個意粉嘅 煙肉切左一粒粒 食落都幾有口感 而且啲意粉係勁掛汁 份量都幾多下.海鮮pizza($168)海鮮pizza好足料 食得出有有三文魚魷魚八爪魚等等嘅材料 所用嘅番茄汁同啲材料好夾 唔會搶咗對方嘅味道 而且佢用既唔係一般既厚批 而係用自家手製既薄批 經過烘焗整出來 夠曬地道 食落唔會太過濟 反而脆脆地幾啖就一塊 真係好好食.另外我哋仲加咗$38任食義式雪糕呀 食完主菜梗係要食返個甜品啦 我哋就食咗六款唔同味嘅雪糕 而且啲雪糕全部都係連埋其他材料一齊炒嘅 大滿足.藍爵士 佢係一個藍色嘅雲呢拿味嘅雪糕 加埋啲棉花糖同埋嗰啲彩針 為成個雪糕加添左唔少色彩 .夏威夷甜心佢用咗士多啤梨香蕉同埋餅乾碎啦Max埋嘅雪糕 食落幾多層次 食落士多啤梨味好重 酸酸地 過咗個酸味之後就種香蕉嘅甜味出返 唔錯 酸酸甜甜幾得意.啡你莫熟 好香嘅咖啡味 入面有啲杏仁碎 食落好有口感而且咖啡味好出位 .薄荷旋風
卡邦尼意粉 ($128)
海鮮pizza($168)
藍爵士
夏威夷甜心
啡你莫熟
薄荷旋風
薄荷味都幾濃烈連埋啲朱古力都好夾大家唔會互相搶咗對方嘅味道

熊貓抱抱
極濃烈嘅牛奶味嘅 你平時食嘅牛奶味雪糕呢個係甜啲嘅 但加埋個窩夫大人食又啱啱好

黑白配
朱古力味極之濃郁 鍾意食朱古力嘅人一定要試呀 皆因佢嘅朱古力味濃得來唔會覺得苦澀 唔錯