2022-10-01 49 瀏覽
偽韓仔keep住個韓風,就緊係要再去食韓國野啦,琴日先介紹完韓燒,今日就要講講呢個炸雞😍大家都知,韓國雞炸出名多口味,平時出面食half half都只係食琴兩個味,今次呢間你食得落可以試晒全部😆😆呢間炸雞店係銅鑼灣,佢係任食既,有好多款唔同口味既炸雞,件件都炸到脆卜卜,入面都仲keep到好juicy😍而且全部都冇骨,比偽韓仔自己食都唔怕👍🏻最特別就係噴火辣焗雞,中意食辣既必叫😆真係辣到噴火,媽媽平時食譚仔食中辣,呢個都頂唔順😛我最like就係檸檬柚子炸雞,酸酸味味,食落中和左肉既油膩🥳飲品方面就要再加錢單點,但係買一送一都幾抵飲,因為極大杯😂我叫左杯蜜桃特飲,入面仲有成枝雪條,當埋甜品🙈偽韓仔仲霸晒成杯唔肯比返我(影低晒佢啲曳野)除咗炸雞任食,佢哋嘅Pizza都係飲食嘅,實在有太多嘢食,我哋都係試咗一款Pizza,細細個味道都唔錯😉佢地仲可以外賣送貨添架!開party就岩晒喇👍🏻

佢地仲可以外賣送貨添架!開party就岩晒喇👍🏻