2020-01-23 105 瀏覽
想食一餐韓燒又想食到多完化食物,我就會選擇食放題,一來唔止食肉咁簡單,又可以食到一系列韓式美食相當超值,最緊要搵間正宗嘅韓式餐廳食咁至夠地道風味,今晚行開樂富uny買賀年禮品,順便係度食埋晚飯,就睇見到呢間韓式餐廳有韓式放題眼見餐單唔只得牛同豬燒之餘,仲有海鮮同其他韓式小食夠晒吸引,又啱我口味一於同好友一同入去品嚐一番,講番放題時間有90分鐘足夠大家任飲任食,當然先點左大家必食嘅A+頂級牛類,分別有五款不同牛肉首選食頂級韓牛肩肉、板腱肉、牛仔骨逐一放上燒陣陣香濃肉味滲出,真係忍唔住口食啖肉先,入口啖啖香嫩嘅牛肉滿口油脂口感飽滿食完牛再燒埋豚肉一定滿足大家食慾,又繼續燒下海鮮類,有帶子同海蝦入口鮮甜多汁燒完一輪美味嘅肉,係時候食其他美食先有炸雞可口又香脆同煎餃子,另一款係韓式炸醬面食落又有一番地道風味最後品嚐埋甜品就啱啱好。
燒完一輪美味嘅肉,係時候食其他美食
最後品嚐埋甜品就啱啱好。