2020-11-06
早3日打去book位,當日唔記得左係book 7點定7點半,諗住等佢打黎confirm booking時就會知,點知冇打黎,最後我打去問番佢😅入場前有嚴謹地叫人探熱👍🏻 可以揀美國牛定韓牛,專登黎呢度,唔係唔食韓牛ma?座位幾濶下,枱同枱之間唔會話好逼👍🏻一坐低就幫我地開爐,隔一陣就放低左碟牛,幾靚仔,仲好企身,唔會溶晒雪咁。 有4款牛,食左覺得有款四方形既好好食,但佢d肉完全冇名,所以唔知點encore, 只好全部再叫一轉,但個人唔太喜歡太厚身嗰隻,最後忍唔住問waitress姐姐,先知好食四方形係牛小排😮,之後就集中食呢個牛小排😋😋😋除左韓牛,仲叫左一塊美國牛扒,估唔到咁大塊咁上,薄薄地,都幾好食,但因為太大塊,冇辦法叫太多。另外叫左雞翼,雞肉,雞翼係單骨雞翼,但比較難燒,d皮痴住晒塊板,又燒唔脆,試完都冇再叫了。海鮮試左帶子同魷魚,帶子好細片,個口感滿足唔到。 見隔離枱唔係好識燒海鮮,waiter哥哥好有心機教佢地👍🏻雖然好多熟食都想試,但都想集中食牛。只係試左泡菜豬肉湯同雪濃湯,雪濃湯正到爆,必飲。 仲食左一口牛,調味得幾好食,仲有d前菜,洋蔥粒幾特別,不過酸左d, 未必人人鍾
座位幾濶下,枱同枱之間唔會話好逼👍🏻
雖然好多熟食都想試,但都想集中食牛。只係試左泡菜豬肉湯同雪濃湯,雪濃湯正到爆,必飲。 仲食左一口牛,調味得幾好食,仲有d前菜,洋蔥粒幾特別,不過酸左d, 未必人人鍾意。
野飲算幾多款式,有冷泡茶,幾解滯。 雪糕全部都係同一個牌子,都有幾隻味揀。 不過見幾多客出去拎野飲同雪糕都冇戴番口罩,呢樣野可能餐廳要注意下,提番d客。
服務好好,經常主動幫我地換板,野食都上得好快,又會主動收野,人手比例算幾多👍🏻