今日同朋友黎屯門「搵食」,由於同朋友成日都無點食野,於是就揀左呢間啲人話又平又抵食、仲要任飲任食既「雞煲」。我地入坐,職員就俾咗兩張紙去點要咩款既雞煲。我哋兩人都好苦惱要咩辣好,佢有份bb辣、小辣、中辣及大辣,職員好貼心咁推薦我地揀小辣,因為話中辣都幾辣下。之後上雞煲嚕,職員會講解要等佢煲一陣就可以食得,味道好常入味,啲雞又非常嫩滑,吾會鞋口。再煲多陣,啲汁收左水,煎香左啲雞既表皮,仲香仲入味。雞都差唔多食晒了,我地都叫職員加水打邊爐。我哋都係咩配料都叫下,睇張紙都好多選擇。試左配料,個人覺得最出色係鮮牛肉、肩胛肥牛片、炸饅頭及魷魚,必食!另外,佢啲飲品種類選擇都好多,仲係任飲,非常抵。到賣單每人都係$148,真係超值,值得再回頭光顧。