2022-10-29 1334 瀏覽
昨晚都差不多9:15pm和兩個朋友,經過囍逸樓下,遠處望到呢條橫街門口有個坐地白色底黑色字寫(放題)招牌都幾搶眼,好似人在日本橫濱感覺,咁我們就入去試下呢間裝修得好有個人風格嘅(銅爐火鍋放題)椰子雞煲超好味(個人感覺)一般放題有嘅,佢都有,特別D嘅就係台灣火鍋配料選擇多😋,炸物勁好味😋,(大蝦)都係任食真係少見,呢次真係返本😂🤣冷靜,4,5款啤酒任飲🍻嘩!真係任飲,今晚過癮囉!🤪😇安格斯肥牛都係任食每人唔使二百紋,對比山長水遠出九龍食火鍋放題,近近哋好過啦😁真心雖然係平價嘢,講(食物質素)超值(服務)🕺👍(環境)👍(衛生)👍整體超值,百分百再來,用個心去做嘅小店,加油🎃🎄
2022-10-28
$198 (宵夜)
  • 椰子雞煲