2017-12-06
好耐冇食過雞煲 朋友介紹哩間抵食所以就即刻bk左七點半我地被安排坐係窗邊位 雖然張枱就細左啲但有張side table俾我地擺野既另外係可以打揭開張櫈擺野既 最啱我哩啲怕食完雞煲會有陣味纏繞住我 可以用尼擺外套 抵讚有兩大個雪櫃啤酒汽水任飲 另外仲有啲涼茶熟食擺另一邊既不過我掛住食唔記得影相本身我地就叫唔辣既 呀侍應就介紹我地食個小辣因為會香啲雞煲上左枱一陣之後就有個侍應主動走埋尼幫得地攪兩攪 之後就食得勒食落又真係幾香嫁堝 雞真係啱啱好 連雞胸位都完全唔覺得鞋 好入味啲洋蔥整耐啲淋哂索哂雞煲既汁好好味之後就加湯打邊爐啦估佢唔到啲肥牛同豬腩肉又幾好樣堝 食落仲一啲都唔覺得肥其他都係打邊爐大路野 雖然係任食但食材唔馬虎地方又乾淨 我地食到十點出面都仲有人等緊位 百幾蚊係銅鑼灣食到哩個質素既任食雞煲算係咁喇真係
有兩大個雪櫃啤酒汽水任飲 另外仲有啲涼茶熟食擺另一邊既不過我掛住食唔記得影相 本身我地就叫唔辣既 呀 侍應就介紹我地食個小辣因為會香啲
啲洋蔥整耐啲淋哂索哂雞煲既汁好好味 之後就加湯打邊爐啦
估佢唔到啲肥牛同豬腩肉又幾好樣堝 食落仲一啲都唔覺得肥
其他都係打邊爐大路野 雖然係任食但食材唔馬虎 地方又乾淨 我地食到十點出面都仲有人等緊位
百幾蚊係銅鑼灣食到哩個質素既任食雞煲算係咁喇真係