餐廳: TASTE
資訊:

當日幸好有窗邊座位可選擇,可一邊食早餐,一邊睇住西環街景,很不錯記得有3-4款早餐供選擇,我地2人都係揀左美式早餐,覺得豐富又一次過滿足晒我地O既願望~有炒蛋,多士(牛油,橙味果醬),煙肉,薯餅,茄汁豆,兩條腸仔,再配上藍莓味yogurt整齊上都幾好食,新鮮~即叫即做左邊望出去的街景是這樣的, 景觀都唔錯,星期日早上都比較靜...食完check out就出去中上環行下,不過可惜疫情關係,想去孫中山博物館也是關閉...我們特地由樓梯街..行到去好高的位置算是食完豐富早餐做下運動

當日幸好有窗邊座位可選擇,可一邊食早餐,

一邊睇住西環街景,很不錯

記得有3-4款早餐供選擇,我地2人都係揀左美式早餐,

覺得豐富又一次過滿足晒我地O既願望~
美式早餐

整齊上都幾好食,新鮮~即叫即做

食完check out就出去中上環行下,不過可惜疫情關係,

算是食完豐富早餐做下運動
12 分鐘 (堂食)
早餐
美式早餐