2022-09-09
之前有一日weekend下午黎過銅鑼灣呢間牧羊少年咖啡館食飯,覺得環境舒適而且食物質素好好,所以今晚再黎,但係少少失望。首先食物既份量真係有d細,叫左個牛柳絲意粉,呢個之前喺太子店食過(都係weekend),係大碟到食唔曬🤣🤣🤣呢間分店(又或者係呢一日啦)個份量真係連1/3都唔知有無。。。完全唔夠,但係牛柳絲係算多既(以比例黎講🤣🤣)。味道就7/10啦。仲叫左個鴨胸,份量都係有d少,但係公平d黎講,呢個價錢佢比5-6片我我覺得合理,只係味道真係麻麻哋😅😅好乾好鞋。。。而且醬汁又唔好食,無咩味其實。我懷疑呢間野真係要weekend食先得🤣🤣無論味道同份量都好好多!!!本身都想叫個窩夫,因為上次喺到食過真心好欣賞,外脆內軟、雪糕又好好食(有奶香、軟滑)!!!但係見主食咁樣都係唔好啦🤣🤣🤣