🐔人和月雞煲二人外賣套餐❤️ $498套餐包括了:雞煲+2款自選肉類🥩+2款自選餃類及丸類🥟+2款自選豆品及冷凍類🫓+ 2款自選菇及蔬菜🥬+2款自選自家飲品🥂+1款自選粉麵🥢+醬料湯底而我地就揀左:麻辣雞煲(bb辣)🥩肉類:雪花肥牛 牛板腱🥟餃類及丸類:粟米餃 墨丸🫓豆品及冷凍類:響鈴 午餐肉🥬菇及蔬菜:生菜 娃娃菜🥂自家飲品:蜂蜜菊花露 桂花烏龍茶🥢粉麵:火鍋川粉首先想講佢份量超多🥺完全唔係兩個人份量!最後我同3個屋企人再自己加多少少料已經飽到傻左🤎🐔雞煲嘅香料味唔馬虎,雞件嫩滑,鹹甜惹味~bb辣一啲都唔辣,如果真係想食辣啲可以嗌辣少少🙆🏻‍♀️。食完雞煲就可以落佢地嘅湯打邊爐~其他餸就特別推薦:🌽粟米餃、川粉同牛板腱。生餃食落鮮甜多汁,好似媽媽包嘅一樣!🥰川粉係粗身薯粉,食落彈牙彈牙😛牛板腱肉味濃而且肥瘦也很平均。自家飲品也不錯🥂

🐔人和月雞煲二人外賣套餐❤️ $498

而我地就揀左:
麻辣雞煲(bb辣)
🥩肉類:雪花肥牛 牛板腱
🥟餃類及丸類:粟米餃 墨丸
🫓豆品及冷凍類:響鈴 午餐肉
🥬菇及蔬菜:生菜 娃娃菜
🥂自家飲品:蜂蜜菊花露 桂花烏龍茶
🥢粉麵:火鍋川粉

食完雞煲就可以落佢地嘅湯打邊爐~
外賣自取