2018-09-04 164 瀏覽
店內環境清新,有種田園風。居中有棵模型樹,坐係樹下食野等室內環境頗為新鮮。座椅皆為木製,座位距離適中,坐得幾舒服。🍞食物方面🍞【鮮茄雞扒糙米飯】🐔糙米家雖以糙米飯、健康煮掛帥,當然要試試佢個雞扒糙米飯。然而鮮茄感覺太濃,一patpat放在碟上亦不算美觀,幸好雞扒的確去油,補回些許分數。【和風娟豆腐藜麥南瓜沙律】🎃:沙律可話係必食之選,四十幾蚊大大碟,第一次淨係沙律都夠飽。沙律醬料好味,蔬菜十分新鮮可口,藜麥更是錦上添花。食完唔會滿口沙律醬味,因蔬菜份量的確好多,足夠解膩。下午茶:【蘋果栗米蛋沙律配細蕃茄縲絲粉】🍎:下午茶沙律餐相當抵食,蘋果又爽又甜,縲絲粉屬普通之作。⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱【鮮茄雞扒糙米飯】:$50【和風娟豆腐藜麥南瓜沙律】:$46【蘋果栗米蛋沙律配細蕃茄縲絲粉】:$37⭐️⭐️⭐️⭐️環境:田園風、舒適⭐️⭐️⭐️⭐️衛生:正常⭐️⭐️⭐️服務:普通⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️

🍞食物方面🍞

⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱⛱