2018-03-09
星期五晚同朋友去西營盤食野,本來想食嗰間冇開,所以就去左呢度。嗰陣7點幾左右,冇乜人,唔洗等,但後尾食完8點幾就開始多人少少,不過都係唔洗等。呢度主要食炸雞,其他野食嘅選擇就比較少。我地兩個人叫左一碟炸雞加一份蛋捲。另外,會送醃蘿蔔,都幾好食,免費無限任添。蛋捲($63)幾好食,裏面包左好熔嘅芝士,可以拉嗰隻,好正,要趁熱食😋😋😋甜辣炸雞塊($188)就一般般啦,雖然份量真係超級多,成大碟好full,但唔算好好食,原因一係佢比較多粉,原因二係d醬汁唔夠,味道方面就唔覺有辣,偏甜。於是就算雞有好多塊,但因為粉多就比較乾,然後又唔夠汁點曬咁多塊,剩低嗰d就唔係太想乾啃了🤷♀️🤷♀️總括而言,去呢度兩個人食嘅話,份量上會太多,價錢除返開又有d貴,不過如果多人嘅話呢度可能係幾好嘅選擇。另外,呢度嘅staff幾好人,服務態度良好,值得讚👍