餐廳: 小曼谷海鮮燒烤屋
資訊:

餐廳座位有室外同室內都可以坐,室內環境幾靚,頗有泰國特色,座位闊落,坐得幾舒服👍🏻👍🏻👍🏻餐牌選擇唔少,除咗各項單點美食,仲設有多人優惠套餐豬肉、雞肉、牛肉沙嗲串燒 $22*3我哋豬雞牛各叫咗一串黎share食,三款肉質都幾鮮嫩,咬落juicy😋😋😋唔會燒過龍,沙嗲汁另上,可以自己選擇點唔點~泰皇咖喱法包軟殼蟹 $238推薦!!份量好大🤣🤣🤣而且十分足料,每樣材料都落足量,軟殼蟹大隻又香又脆,法包好鬆軟,再點爆滿嘅咖哩汁,忍唔住一次過大口咬多兩啖!豬肉碎生菜包 $118同樣覺得值得叫👍🏻👍🏻👍🏻豬肉份量好多,肥瘦適中,又香又辣,生菜好新鮮,而且洗得好乾淨!泰式鮮蝦炒金邊粉 $108味道唔錯🤤🤤🤤金邊粉炒得好入味,甜甜地,煙煙韌韌,鮮蝦好大隻,配搭埋花生碎,食得好滿足~

餐牌選擇唔少,除咗各項單點美食,仲設有多人優惠套餐

豬肉、雞肉、牛肉沙嗲串燒 $22*3

泰皇咖喱法包軟殼蟹 $238