2022-01-18 171 瀏覽
The base nature係走健康路線嘅cafe,想食健康啲嘅話,呢間都幾好嘅選擇,餐廳位置喺荃新天地,但都要咁先可以搵到,因為都係商場夠偏僻嘅位置。呢度有資助斟水,每張枱都會放一大瓶玻璃樽水,任你Refill,仲有好多唔同嘅dinner set任你揀!Menu都幾多元化,有好多唔同嘅多個菜,可以試吓新嘅口味!首先我哋叫咗個豬鞍,上面啲嗰啲菠蘿同埋雜菜,肉質都幾好,唔會好鞋口,調味剛剛好!如果份量再多啲會更加好!另外我哋仲叫咗個墨汁帶子海鮮意大利飯,呢度好出色,啲飯粒粒分明,冇煮到一pat pat,墨汁好香濃,而帶子都好大粒!都真係幾抵讚!另外仲叫咗個芝士大飛菇,小食來講都幾好食,不過都略嫌細舊左少少,有啲唔夠喉!但整體來講質素都值得一試,環境都幾舒服,唔錯唔錯!
但整體來講質素都值得一試,環境都幾舒服,唔錯唔錯!