竇 唔洗加一~味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️椒鹽三文魚鰭(配白飯) $78原本選擇佢只係因為好奇,見到佢真人之後都幾surprise到我喎!8舊大大啖三文魚鰭🤭🤭雖然魚肉部份相對較少,但魚肉好滑好好食👍🏻記得連埋橙紅色既椒鹽食先會有味!🌤果香咕嚕肉(配白飯) $75肉質偏結實,口味偏甜~ 份量適中!☀️新加坡街邊炒牛肉河 $65超大碟!牛肉都多多&大大舊,亦都好滑好淋😆性價比十足!⛅️咖喱蝦球脆麵 $70成件藝術品咁🥰脆係脆,但個麵底完全冇味,咖喱同佢又唔係好夾😅仲會食到成塊面都污糟曬😝btw唔係甜咖喱,係港式微辣嗰隻~🌤奶蓋仙草奶茶 (+$15)🌤白裹透紅(+$15)(白桃梳打)+$15有杯手搖杯,唔係唔加呀嘛🤣奶茶唔會好甜,不過奶蓋唔夠芝士!梳打既通病係飲到最後會冇味🥲食完正餐就當然唔少得甜品啦☺️$15🌤Tiramisu $15有咖啡味,蛋糕唔夠滑,整體都ok la~🌤芒果布甸 $15面果層似係奶蓋既野勁厚,開心!❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl

唔洗加一~

椒鹽三文魚鰭

☀️椒鹽三文魚鰭(配白飯) $78
記得連埋橙紅色既椒鹽食先會有味!
果香咕嚕肉

🌤果香咕嚕肉(配白飯) $75
肉質偏結實,口味偏甜~ 份量適中!
新加坡街邊炒牛肉河

☀️新加坡街邊炒牛肉河 $65
超大碟!牛肉都多多&大大舊,亦都好滑好淋😆性價比十足!
咖喱蝦球脆麵

⛅️咖喱蝦球脆麵 $70
奶蓋仙草奶茶、白裹透紅

🌤奶蓋仙草奶茶 (+$15)
🌤白裹透紅(+$15)(白桃梳打)
+$15有杯手搖杯,唔係唔加呀嘛🤣
奶茶唔會好甜,不過奶蓋唔夠芝士!
梳打既通病係飲到最後會冇味🥲
芒果布甸、Tiramisu

食完正餐就當然唔少得甜品啦☺️$15
🌤Tiramisu $15
有咖啡味,蛋糕唔夠滑,整體都ok la~
🌤芒果布甸 $15
面果層似係奶蓋既野勁厚,開心!

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
椒鹽三文魚鰭
新加坡街邊炒牛肉河